Robotska kosilnica Husqvarna Automower 310E NERA

 • Husqvarna Automower® 310E NERA je zmogljiva robotska kosilnica, ki je primerna za površine do 1000 m².
 • Robotske kosilnice z oznako NERA imajo možnost namestitve dodatne opreme - vtičnika Husqvarna EPOS™, ki omogoča brezžično delovanje z nastavitvijo virtualnih zank.
 • Funkcija EdgeCut (zmanjšuje potrebo po obrezovanju robov trate), upravljanje nadzora območja košnje z mobilnim telefonom, ustvarjanje območja dela/prepovedanih območij, možnost vključitve v pametni dom (Alexa ali Google Home), možnost uporabe rutine IFTTT itd.

PREGLED TERENA IN MONTAŽA

Pri nakupu robotske kosilnice vam svetujemo, da se odločite najprej za pregled terena, po katerem bo kosilnica kosila. Pri pregledu vam naš strokovnjak za montažo robotskih kosilnic svetuje, če je potrebno pred namestitvijo še karkoli pripraviti in katera kosilnica bi bila za tak teren najbolj primerna, razloži vam tudi delovanje in možnosti. Namestitev (montažo) vam nudimo kot pooblaščeni prodajalec in serviser, z opravljenimi usposabljanji za robotske kosilnice Husqvarna in Stihl.

Za več informacij nam pišite na e-naslov: info@zstekavcic.si.

Na zalogi
SKU
0000970654112
2.018,00 € 2.249,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 51.73 € Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Delovno območje : 1.000 m² Vrsta meje: žica (možnost nastavitve virtualnih meja) Maksimalen naklon v delovnem območju: 30 % Maks. čas aktivnosti: 17 h Sistem iskanja: štiri načini iskanja Sledi vodilnem kablu: 2 Polnilni sistem: avtomatsko Teža: 12,2 kg Dolžina/širin/višina: 68/44/28 cm Raven hrupa: 60 dB(A) Stopnja zaščite (IP koda): IPX5 Akumulator: Li-Ion, 2 Ah Tok polnjenja: 2,2 A Povprečen čas košnje ob enem polnjenju: 50 min Čas polnjenja: 40 min Povprečna mesečna poraba energije pri maksimalni uporabi: 11 kWh Sistem košnje: 2 diska s tremi vrtljivimi rezili Višina košnje: 20-55 mm Širina košnje: 22 cm Nastavitev višine košnje: električna Drsna plošča: da Dve smeri rezanja: da Tipkovnica: kolešček, zaslon in LED za prikaz stanja + aplikacija Nadzorna plošča: barvni zaslon TFT 2,8” QVGA Brezžična povezljivost: Bluetooth®, Wi-Fi Aplikacija: Automower® Connect Integracija v pametni dom: da Posodobitev programske opreme: FOTA GPS sledenje: ne GeoFence: da PIN koda: da Alarm: da Dvižni senzor: da Senzor nagiba: da Zaznavanje predmetov: ne
 • Aplikacija Automower® Connect omogoča spremljanje robotske kosilnice Husqvarna in spreminjanje nastavitev. Na voljo je povezava z mobilnim omrežjem, Wi-Fi ali Bluetooth.
 • Automower® nadzor območja z AIM tehnologijo (Automower® Intelligent Mapping) omogoča enostavno ustvarjanje delovnih območij: lahko uporabljate različne urnike in višine košnje na posameznih področjih ter preprečite košnjo na izbranih območjih.
 • Navigacija z GPS: na začetku sistem pripravi zemljevid vrta, vključno z lokacijo omejevalne zanke in vodilnega kabla, čemur robotska kosilnica prilagodi vzorec košnje in poskrbi za najboljši rezultat košnje.
 • Funkcija EdgeCut zmanjšuje potrebo po obrezovanju robov trate, kar omogoča poseben zadnji disk EdgeCut, ki lahko kosi tako blizu robov, da ostane nepokošena le minimalna trava ali ne ostane celo nič nepokošene trave.
 • Aplikacija IFTTT ("If This, Then That") je brezplačna in jo lahko uporabite med drugim za npr. parkiranje kosilnice ob določenem času (ko se otroci igrajo ali ko možno dežuje).
 • Automower® Access: tekoča uporaba barvnega zaslona z visoko ločljivostjo, vrtljivega gumba in indikatorjev stanja. Intuitivno se povezuje z aplikacijo Automower® Connect.
 • Kosilnica prilagaja čas košnje rasti trave, kar pomeni, da pogosteje kosi v času močnejše rasti trave. V sončnem in suhem vremenu ali pozno jeseni bo kosilnica kosila redkeje, s čimer se zmanjša obraba kosilnice in obremenjenost trate.
 • S sistemom FOTA lahko sami posodobite vdelano programsko opremo robotske kosilnice Automower® preko aplikacije Automower® Connect.
 • Samodejno prekine košnjo v ledenih razmerah.
 • Kosilnica samodejno prepozna ozke prehode in najde pot skozi najbolj ozke prehode. Vedno bo tudi peljala po drugi poti, da se izogne nastanku sledi koles.
 • Spiralno košnjo kosilnica vklopi samodejno, da v obliki spirale pokosi vse neenakosti. Senzorji diska nožev zaznajo, ko zapelje na območje z višjo travo in potem kosilnica samodejno preklopi.
 • Med aktivno uporabo ta stroj proizvaja nižje emisije ogljika v primerjavi s tradicionalnim bencinskim izdelkom.
 • Oblikujete lahko več profilov z individualnimi nastavitvami, kar omogoča, da kosilnico uporabljate na več različnih lokacijah.
 • Omogoča takojšnjo sledenje glede na GPS pozicijo in pošilja obvestila na vašo mobilno napravo. Zmanjša se tveganje kraje in vedno veste, kje je vaša kosilnica.
 • Možnost samodejnega znižanja višine košnje z maksimalne na določeno višino v časovnem obdobju 10 dni.
 • Zunanjost kosilnice in spodnjo stran lahko operete z vrtno cevjo. Za enostaven dostop in čiščenje je možno odstraniti zgornji pokrov.

Pri ŽS Tekavčič d. o. o. smo pooblaščeni za servisiranje iz strani znamk Husqvarna in Stihl. Prednost teh znamk je v tem, da preko pooblaščenih servisov zagotavljata kvalitetno obravnavo, podporo po nakupu novega stroja, dostopnost dodatnega pribora in rezervnih delov.

PREDNOSTI NAKUPA STROJEV V FIZIČNI TRGOVINI ALI IZBIRE OSEBNEGA PREVZEMA OZ. PREVOZA ŽS TEKAVČIČ D. O. O.

Pri podjetju ŽS Tekavčič d. o. o. priporočamo nakup v fizični trgovini v Ivančni Gorici, saj vam lahko naša ekipa serviserjev nudi bolj učinkovito svetovanje glede na vaše potrebe. Poleg tega pa vam opravimo obvezen nulti servis, da je stroj takoj pripravljen za uporabo, in še kaj dodatno pokažemo o delovanju stroja glede na vaša vprašanja.

Pri izbiri osebnega prevzema naročila iz spletne trgovine ali prevoza ŽS Tekavčič d. o. o. prav tako pripravimo stroj za takojšnjo uporabo in predamo vse potrebne informacije.

Garancijski rok za stroje je 1 leto od nakupa za pravne osebe in 2 leti za fizične osebe.

Povezani izdelki:
Prikaz spletne strani še ni prilagojen za mobilne naprave.
Prosimo odprite jo v napravi z večjim zaslonom.