Robotska kosilnica Husqvarna Automower 450X NERA

 • Husqvarna Automower® 450X NERA je izjemno zmogljiva robotska kosilnica, ki je primerna za površine do 5000 m².
 • Robotske kosilnice z oznako NERA imajo možnost namestitve dodatne opreme - vtičnika Husqvarna EPOS™, ki omogoča brezžično delovanje z nastavitvijo virtualnih zank.
 • Tehnologija izogibanja predmetov, upravljanje nadzora območja košnje z mobilnim telefonom, ustvarjanje območja dela/prepovedanih območij, možnost vključitve v pametni dom (Alexa ali Google Home), možnost uporabe rutine IFTTT itd.

PREGLED TERENA IN MONTAŽA

Pri nakupu robotske kosilnice vam svetujemo, da se odločite najprej za pregled terena, po katerem bo kosilnica kosila. Pri pregledu vam naš strokovnjak za montažo robotskih kosilnic svetuje, če je potrebno pred namestitvijo še karkoli pripraviti in katera kosilnica bi bila za tak teren najbolj primerna, razloži vam tudi delovanje in možnosti. Namestitev (montažo) vam nudimo kot pooblaščeni prodajalec in serviser, z opravljenimi usposabljanji za robotske kosilnice Husqvarna in Stihl.

Za več informacij nam pišite na e-naslov: info@zstekavcic.si.

Na zalogi
SKU
0000970535312
4.579,00 € 5.099,00 €
ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje Že od 117.38 € Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
  Delovno območje: 5.000 m²
  Maksimalen naklon v delovnem območju: 50 %
  Maks. čas aktivnosti: 24 h
  Teža: 15 kg
  Dolžina, širina in višina kosilnice: 75/54/28 cm
  Raven hrupa: 58 dB(A)
  Stopnja zaščite (IP koda): IPX5
  Akumulator: Li-Ion, 7,5 Ah
  Tok polnjenja: 7 A
  Povprečen čas košnje ob enem polnjenju: 145 min
  Tipičen čas polnjenja: 40 min
  Povprečna mesečna poraba energije pri maksimalni uporabi: 14 kWh
  Sistem košnje: 3 vrtljiva rezila
  Višina košnje: 20-60 mm
  Širina košnje: 24 cm
  Tipkovnica: kolešček, zaslon in LED za prikaz stanja/aplikacija
  Nadzorna plošča: barvni zaslon TFT 2,8” QVGA
  Brezžična povezljivost: Bluetooth®, mobilni podatki, Wi-Fi
  Aplikacija: Automower® Connect
  GPS sledenje: da
  GeoFence: da
  PIN koda: da
  Alarm: da
  Senzor ob dvigu: da
  Senzor nagiba: da
  Zaznavanje predmetov: radarski senzor
 • Automower® nadzor območja z AIM tehnologijo (Automower® Intelligent Mapping) omogoča enostavno ustvarjanje delovnih območij: lahko uporabljate različne urnike in višine košnje na posameznih področjih ter preprečite košnjo na izbranih območjih.
 • Vgrajen radar zazna oddaljene predmete in kosilnici omogoči izogibanje. Način zaznavanja zmanjša hitrost, da je trk mehkejši, v načinu izogibanja pa kosilnica zavije vstran in se trku izogne.
 • Aplikacija Automower® Connect omogoča spremljanje robotske kosilnice Husqvarna in spreminjanje nastavitev. Na voljo je povezava z mobilnim omrežjem, Wi-Fi ali Bluetooth.
 • Navigacija z GPS: na začetku sistem pripravi zemljevid vrta, vključno z lokacijo omejevalne zanke in vodilnega kabla, čemur robotska kosilnica prilagodi vzorec košnje in poskrbi za najboljši rezultat košnje.
 • Na območjih, kjer se kažejo težave s satelitsko pokritostjo, je možno namestiti mejno žico, ki preprečuje prekinitve košnje. Predvsem ima lahko pomembno vlogo v ozkih prehodih in na območjih blizu gosto strnjenih dreves, kjer je pokritost s signalom lahko motena.
 • Aplikacija IFTTT ("If This, Then That") je brezplačna in jo lahko uporabite med drugim za npr. parkiranje kosilnice ob določenem času (ko se otroci igrajo ali ko možno dežuje).
 • Automower® Access: tekoča uporaba barvnega zaslona z visoko ločljivostjo, vrtljivega gumba in indikatorjev stanja. Intuitivno se povezuje z aplikacijo Automower® Connect.
 • Husqvarna Automower® X-Line je Husqvarnina najbolj opremljena linija - vključuje sistem Automower® Connect s funkcijo GPS sledenja kraji, navigacijo s pomočjo GPS, žarometi LED, sprednjim gumijastim odbijačem in obliko karoserije X-Line.
 • Omogoča takojšnjo sledenje glede na GPS pozicijo in pošilja obvestila na vašo mobilno napravo. Zmanjša se tveganje kraje in vedno veste, kje je vaša kosilnica.
 • Robotsko kosilnico lahko nastavite tako, da v ozkih prehodih samodejno preklopi način košnje iz naključnega v sistematični način. Tako zmanjšamo število zavijanj in trkov ter s tem nastanek kolesnic in poškodovanje zelenice.
 • Kosilnica prilagaja čas košnje rasti trave, kar pomeni, da pogosteje kosi v času močnejše rasti trave. V sončnem in suhem vremenu ali pozno jeseni bo kosilnica kosila redkeje, s čimer se zmanjša obraba kosilnice in obremenjenost trate.
 • S sistemom FOTA lahko sami posodobite vdelano programsko opremo robotske kosilnice Automower® preko mobilnega omrežja.
 • Med aktivno uporabo ta stroj proizvaja nižje emisije ogljika v primerjavi s tradicionalnim bencinskim izdelkom.
 • Rewilding Mode - način košnje, ki je zasnovan za vračanje narave na vaš vrt in ob vklopu samodejno dodeli 10 % vaše zelenice območju ponovne divjine. Kadarkoli lahko spremenite velikost in obliko območja ponovne divjine, lahko pa ga tudi premaknete ali odstranite. Funkcija je na voljo pri modelih: 405X, 415X, 430X NERA, 435X AWD in 450X NERA. Pri modelih 430X NERA in 450X NERA je potrebna namestitev omejevalne zanke.
 • Kosilnica samodejno prepozna ozke prehode in najde pot skozi najbolj ozke prehode. Vedno bo tudi peljala po drugi poti, da se izogne nastanku sledi koles.
 • Samodejno prekine košnjo v ledenih razmerah.
 • Točkovna košnja: kosila bo v obliki spirale in ko bo končala bo nadaljevala v standardnem načinu košnje. Primerno za npr. hitro košnjo puščene trave zaradi ovire predmeta (vrtno pohištvo).
 • Spiralno košnjo kosilnica vklopi samodejno, da v obliki spirale pokosi vse neenakosti. Senzorji diska nožev zaznajo, ko zapelje na območje z višjo travo in potem kosilnica samodejno preklopi.
 • Oblikujete lahko več profilov z individualnimi nastavitvami, kar omogoča, da kosilnico uporabljate na več različnih lokacijah.
 • Zunanjost kosilnice in spodnjo stran lahko operete z vrtno cevjo. Za enostaven dostop in čiščenje je možno odstraniti zgornji pokrov.

Pri ŽS Tekavčič d. o. o. smo pooblaščeni za servisiranje iz strani znamk Husqvarna in Stihl. Prednost teh znamk je v tem, da preko pooblaščenih servisov zagotavljata kvalitetno obravnavo, podporo po nakupu novega stroja, dostopnost dodatnega pribora in rezervnih delov.

PREDNOSTI NAKUPA STROJEV V FIZIČNI TRGOVINI ALI IZBIRE OSEBNEGA PREVZEMA OZ. PREVOZA ŽS TEKAVČIČ D. O. O.

Pri podjetju ŽS Tekavčič d. o. o. priporočamo nakup v fizični trgovini v Ivančni Gorici, saj vam lahko naša ekipa serviserjev nudi bolj učinkovito svetovanje glede na vaše potrebe. Poleg tega pa vam opravimo obvezen nulti servis, da je stroj takoj pripravljen za uporabo, in še kaj dodatno pokažemo o delovanju stroja glede na vaša vprašanja.

Pri izbiri osebnega prevzema naročila iz spletne trgovine ali prevoza ŽS Tekavčič d. o. o. prav tako pripravimo stroj za takojšnjo uporabo in predamo vse potrebne informacije.

Garancijski rok za stroje je 1 leto od nakupa za pravne osebe in 2 leti za fizične osebe.

Povezani izdelki:
Prikaz spletne strani še ni prilagojen za mobilne naprave.
Prosimo odprite jo v napravi z večjim zaslonom.