MONTAŽA IN SERVISIRANJE ROBOTSKIH KOSILNIC HUSQVARNA

Pri podjetju ŽS Tekavčič d.o.o. med drugim prodajamo različne robotske kosilnice znamke Husqvarna. Na voljo so profesionalne in take, ki so primerne za domačo uporabo. Stranke nam že dolga leta zaupajo tudi montažo in celostno skrb za njihove robotske kosilnice. Prednost nakupa znamk STIHL in Husqvarna je prav ta, da delo zaupajo pooblaščenim servisom, ki nudijo kvalitetno podporo strankam.

MONTAŽA ROBOTSKE KOSILNICE

Pri odločitvi za nakup pregledamo teren, po katerem bo kosila robotska kosilnica in vam svetujemo glede na vaše potrebe. Predlagamo kosilnico, ki bo primerna za vaš teren, in se dogovorimo za polaganje električnega kabla (kje bo potekal, kako ga bomo položili in kako bomo z njim zamejili teren) in za prostor, kamor boste robotsko kosilnico poslali v času mirovanja. Predlagamo morebitne popravke terena za bolj tekoče delovanje kosilnice. Poskrbimo za dodatne dele ter za električni kabel, ki bo zamejil premikanje kosilnice in ji omogočil pravilno orientacijo. Z letom 2023 so na voljo tudi robotske kosilnice s sistemom EPOS, ki pod določenimi pogoji omogoča delovanje kosilnice brez vsakršnega kabla. Pri teh vam naš strokovnjak najprej preveri vašo okolico, kjer bo kosila, ter ugotovi, ali je robotska kosilnica brez kablov primerna za vaš teren. V kolikor ni, vam svetuje ostale najbolj primerne. Sledi montaža oz. namestitev robotske kosilnice na vašo parcelo. Kasneje poskrbimo za morebitna popravila in prilagoditve v času garancije in po potrebi opravimo servis z originalnimi deli.

ZIMSKO HRANJENJE ROBOTSKE KOSILNICE S SERVISOM

Nudimo vam zimsko hrambo s pripravo robotske kosilnice na novo sezono. Robotsko kosilnico shranimo za vas v primernem prostoru, s čimer zagotovimo daljšo delovno dobo kosilnice. Prostor je ogrevan in varovan.
Robotsko kosilnico je potrebno pred zimo, po koncu košnje, izklopiti in pospraviti. V kolikor nimate prostora za hrambo kosilnice, ki bi bil ogrevan na primerno temperaturo, vam priporočamo hrambo pri nas. S tem tudi nimate nobenega dodatnega dela, ker vam mi uredimo vse potrebno. Pri tem preverimo, če vse deluje optimalno – predvsem povezavo med kosilnico in vodilnim kablom. V kolikor se slučajno pojavi kakšna napaka, jo po večini odpravimo na mestu.
Prednost hrambe pri nas je torej v prvi vrsti celostna skrb za robotsko kosilnico in da je vse primeren čas urejeno. Medtem ko v primeru, da sami naredite celoten postopek, lahko pride do težav, ki jih morate s serviserjem dodatno reševati šele spomladi, ko je že čas za košnjo in so po večini tudi čakalne vrste daljše.

Lepo vabljeni, da se oglasite pri nas za svetovanje ali pa nas samo kontaktirate za kakršnokoli informacijo.

Kontaktirajte nas za več informacij:

Prikaz spletne strani še ni prilagojen za mobilne naprave.
Prosimo odprite jo v napravi z večjim zaslonom.