Robotske kosilnice in riderji Husqvarna za profesionalno/komunalno rabo

Pri podjetju ŽS Tekavčič d.o.o. smo posebej pooblaščeni tudi za prodajo in servisiranje profesionalnih strojev za košnjo Husqvarna, in sicer za profesionalne robotske kosilnice in profesionalne riderje oz. sedežne kosilnice.

Riderji in robotske kosilnice za profesionalno oz. komunalno uporabo so primerni za velike obdelovalne površine, kjer je potrebno stalno ohranjati nizko travo. S temi stroji se prihrani ogromno število ur dela in napora ter poskrbi za stalno lepši izgled zelenice, kot pa bi ga dosegli z drugimi stroji za košnjo.

Profesionalni riderji in robotske kosilnice Husqvarna imajo različne zmogljivosti in cenovni razpon. Za izbor pravega stroja za vas priporočamo, da nas kontaktirate in vam svetujemo glede na vašo površino. Posebej za profesionalne robotske kosilnice je pomembno, da ogled terena opravi eden izmed naših strokovnjakov za montažo robotskih kosilnic Husqvarna. Po ogledu se dogovorimo za primeren stroj in ko je vse pripravljeno, opravimo še montažo oz. namestitev robotske kosilnice na vaši površini*.

Naši serviserji redno opravljajo usposabljanja, imajo za seboj že kar nekaj izkušenj z namestitvijo robotskih kosilnic in servisiranjem le-teh ter veliko uspešno rešenih težjih terenov.


*Husqvarna je z letom 2023 začela z uporabo EPOS sistema za robotske kosilnice, kar pomeni, da je pod določenimi pogoji omogočeno delovanje kosilnice brez vsakršnih kablov. Sicer pa je še vedno na voljo klasična postavitev mejnega in vodilnega kabla, ki robotski kosilnici zamejita prostor delovanja in vrnitev v polnilno postajo.

Kontaktirajte nas za več informacij:

Prikaz spletne strani še ni prilagojen za mobilne naprave.
Prosimo odprite jo v napravi z večjim zaslonom.