POPRAVILA POKVARJENIH STROJEV IN REZERVNI DELI

Včasih se zgodi, da se stroj kljub vzdrževanju pokvari. Naši serviserji po pregledu in ugotovitvi napake le-to odpravijo. Pri popravilu uporabljamo rezervne dele, ki jih v stroj namestimo po pregledu stroja in ugotovitve napake. Po opravljenem popravilu in predaji stroja nazaj stranki ne odgovarjamo za napake na stroju, ki so se pokazale kasneje in nimajo povezave z že odpravljeno napako. Ob dotrajani napravi se namreč lahko čez nekaj časa zgodi, da stroj spet neha delovati zaradi kakšne druge okvare. V kolikor ugotovimo, da je napaka enaka kot prejšnjič oz. da je odgovornost na naši strani, seveda to brez dodatnih stroškov popravimo.

Popravila pokvarjenih strojev opravljamo v prvi vrsti za znamki Stihl in Husqvarna, za kateri smo pooblaščeni. Na servis pa seveda sprejmemo stroje vseh znamk! Tudi za druge znamke se maksimalno potrudimo, da stroj kar se da kvalitetno popravimo in najdemo ustrezne rešitve glede rezervnih/nadomestnih delov.

Za stroje znamke STIHL, HUSQVARNA, AL-KO in RAMDA smo tudi pooblaščeni za uveljavljanje garancije, kjer se ugotovi napaka proizvajalca.

V kolikor bi za svoj stroj želeli samo kakšen del in stroja niste prinesli s seboj, nam morate povedati vsaj informacijo, kater model imate, za kakšne posebnosti pa je potrebno vedeti tudi serijsko številko.

Pokličite nas na tel. št. 059 716 008 in se dogovorimo, kaj vaš rabljen stroj potrebuje.

KATERE STROJE SERVISIRAMO?

Servis oz. popravila opravljamo za motorne žage, vrtne kosilnice, pihalnike, sedežne kosilnice, motorne kose, visokotlačne čistilnike, škarje (rezalnike) za živo mejo, višinske obrezovalnike, škropilnice, snežne freze, brusilno-rezalne stroje, kultivatorje, prezračevalnike zemlje/trave, vibro nabijače - "žabe", bencinske agregate ter robotske kosilnice Husqvarna in Stihl. Občasno po dogovoru sprejmemo tudi kakšne druge manjše stroje.

KAKŠEN JE POSTOPEK, ČE ŽELITE OPRAVITI SERVIS VAŠEGA STROJA?

Stroj enostavno pripeljite do naše lokacije. Stroj sprejmemo v trgovini, kjer našim serviserjem poveste vse o obnašanju stroja oz. v primeru, da veste, kaj je potrebno opraviti, to tudi poveste. S serviserjem naredita zapisnik o sprejemu, z vašo telefonsko številko in informacijami o stanju stroja. Po pregledu in približni oceni o stroških servisa, vas obvestimo in če so slučajno stroški previsoki za vas, se dogovorimo dalje. Če v tem primeru želite stroj nazaj, vam ga brez dodatnih stroškov vrnemo.

Če je stroj neroden ali velik za prenos iz parkirišča do trgovine, poprosite za pomoč naše serviserje. V kolikor bi radi na servis ali v popravilo pripeljali vrtni traktor ali rider in nimate ustrezne prikolice za prevažanje, nas pokličite in ga pridemo iskat k vam.

PREVOZ POKVARJENIH/POPRAVLJENIH VRTNIH TRAKTORJEV IN RIDERJEV

V primeru, da se vaša sedežna kosilnica (vrtni traktor ali rider) pokvari in želite servis opraviti pri nas, vam omogočimo prevoz do našega servisa, ki se nahaja v Ivančni Gorici. Kosilnico po končanem servisu tudi pripeljemo nazaj do vas.

Takšno prevažanje sedežnih kosilnic opravljamo na območju celotne Slovenije, strošek prevoza pa znaša 0,95 €/km. Prevoz zaračunamo le za 2 relaciji - od vas na servis in iz servisa nazaj do vas.

Kontaktirajte nas za več informacij:

Prikaz spletne strani še ni prilagojen za mobilne naprave.
Prosimo odprite jo v napravi z večjim zaslonom.