Dostava in vračila

DOSTAVA

Naša pogodbena partnerja za dostavo pošiljk na območju Slovenije sta GLS Slovenia in Pošta Slovenije. Strošek dostave se vam vedno informativno izpiše ali prišteje v košarici, pred oddajo naročila, in je nato prikazan tudi na računu, ki ga prejmete z naročenim blagom. Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 4,50 € za nakupe pod 150 EUR. Za nakupe nad 150 EUR je poštnina brezplačna. Predvsem pri nakupu strojev vam sicer priporočamo, da izberete osebni prevzem, saj vam tako lahko omogočimo nulti servis (stroj je s tem pripravljen na takojšnjo uporabo), vam vse potrebno pokažemo in svetujemo ter predamo pomembne informacije.

Izjema pri dostavah so večji stroji (sedežne kosilnice), pri katerih je možen samo osebni prevzem ali dostava iz strani ŽS Tekavčič d.o.o. V tem primeru je dostava dodatni strošek, ki znaša 0,35 € na prevožen kilometer. Pri osebnem prevzemu ne nastane noben dodatni strošek. Pri artiklih, ki imajo samo tako možnost prevzema, bo z opozorilom o prevzemu označeno že na sami strani določenega artikla in tudi ob dokončanju naročila. Za dokončno potrditev izbire prevzema takih strojev vas kontaktiramo iz podjetja ŽS Tekavčič d.o.o.

VRAČILA

  1. Na e-naslov info@zstekavcic.si nas obvestite, da odstopate od pogodbe in napišite št. računa.
  2. Izpolnite obrazec za vračilo blaga, ki je na voljo v PDF obliki na tej povezavi: Obrazec za uveljavitev pravice potrošnika do odstopa od pogodbe.
  3. Obrazec za vračilo blaga skupaj z izdelkom pošljite na naslov: ŽS Tekavčič d.o.o., Ljubljanska cesta 6b, 1295 Ivančna Gorica. Prosimo, poskrbite, da boste blago dali v originalno embalažo in ga zaščitili enako kot ga je originalna embalaža, da bi se izognili poškodbam pri prevozu.

Artikel je potrebno vrniti najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od kupoprodajne pogodbe, in sicer neuporabljenega, nepoškodovanega in v nespremenjeni količini.
Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 14-ih dneh od prejetja vrnjenih artiklov na vaš bančni račun. Edini strošek, ki vas v primeru vračila bremeni, je strošek vračila artiklov. Ne sprejemamo paketov z odkupnino. Direktna menjava vrnjenega artikla za drug artikel v trgovini ni mogoča. Takoj, ko bo artikel nazaj pri nas in ga bomo preverili, bo dobropis nakazan, in potem lahko željeni izdelek preprosto naročite še enkrat.

Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko 059 716 008.

Prikaz spletne strani še ni prilagojen za mobilne naprave.
Prosimo odprite jo v napravi z večjim zaslonom.