Sklenili sodelovanje s podjetjem POK - Splošno kovaštvo Leopold Oblak s. p.


Sklenili sodelovanje s podjetjem POK - Splošno kovaštvo Leopold Oblak s. p.

Novembra 2023 smo sklenili sodelovanje s podjetjem Splošno kovaštvo Leopold Oblak s. p., bolj znanim pod imenom POK. Usmerjeni so v izdelavo kmetijsko-gozdarske opreme, ki se je z inovativnim delom, kakovostjo, vsestransko uporabnostjo in estetskim videzom uveljavila doma in v tujini.

Gre za izdelke, ki so nepogrešljivi pri delu v gozdu, in sicer: gozdarske verige, škripce, drsnike, končnike, kavlje in razne druge člene.

Razvili so poseben montažni verižni člen, ki omogoča hitro in preprosto popravilo strganih verig na terenu ali doma. Ima enake lastnosti kot člen verige, ker je sestavljen iz dveh delov, tudi gibljiv je kot členi na verigi. Uporablja tudi za sestavljanje verig ali montažo različnih kavljev na verige od debeline 6 mm do 8 mm in ima enako natezno moč kot člen verige debeline 8 mm.

Drsnik se uporablja za vleko in zbiranje večje količine hlodov in drv na jekleni vrvi s pomočjo vitla. Končnik zaključuje jeklene vrvi s pomočjo klina in koničnega tulca, na katerega je privita verižna zapora. Škripec je primeren za vleko hlodov in drv z vitlom, za samostojno vleko iz težko dostopnih terenov ter za dviganje raznih predmetov. Vsi škripci, končniki in drsniki imajo uradne ateste (preizkus nosilnosti).

Izdelke lahko dobite v naši trgovini v Ivančni Gorici ali preko spletne trgovine: Gozdarska oprema POK.

Prikaz spletne strani še ni prilagojen za mobilne naprave.
Prosimo odprite jo v napravi z večjim zaslonom.