Izobraževanje o robotskih kosilnicah Husqvarna Automower - novosti pri brezžičnem delovanju


Izobraževanje o robotskih kosilnicah Husqvarna Automower - novosti pri brezžičnem delovanju

Zima je pri našem podjetju tisti čas, ko pridejo na vrsto razni seminarji, izobraževanja, dodatno učenje ipd. Tako redno sledimo novostim in se trudimo, da bi stranki ponudili kar se da dobre usluge svetovanja, montaže in servisiranja robotskih kosilnic.

Na tem izobraževanju, ki je potekalo 30. januarja, sicer nismo govorili o profesionalnih robotskih kosilnicah Husqvarna. Smo namreč eden redkih v Sloveniji, ki smo pooblaščeni za take zmogljive robotske kosilnice, tokratno izobraževanje pa je bilo za pooblaščene prodajalce tistih robotskih kosilnic, ki so primerne za vsak dom. Robotske kosilnice se pri izobraževanju razstavi na koščke in rešuje se vse vrste zapletov. Prav tako se seznanimo s konkretnimi spremembami pri različnih modelih in pogovorimo o morebitnih izzivih na terenu.

Tokrat je bil čas za podroben pregled novosti pri robotskih kosilnicah Husqvarna, med katerimi je trenutno v ospredju serija NERA. Robotska kosilnica Husqvarna NERA deluje brez kakršnihkoli žic/kablov, in sicer preko sistema EPOS. Tu je potrebna še referenčna postaja, ki se poveže s sateliti in tako omogoča virtualno zamejitev območja košnje. Takih namestitev brez žice smo v tem enem letu imeli že kar nekaj in vam lahko zaupamo, da jih najraje priporočamo strankam. Tukaj se zares vidi velik napredek, ki omogoča še več svobode in prilagodljivosti. Pri pregledu terena imajo stranke vedno kar nekaj vprašanj, prav tako mi podamo nasvete glede na videno in glede na strankine želje. Skupaj poiščemo najboljšo možno rešitev za košnjo terena z robotsko kosilnico. Nekateri še vedno raje vzamejo robotsko kosilnico, ki deluje z mejnimi žicami, drugi le brezžično, tretji pa mogoče zaradi neprimerenega terena celo kombinacijo brezžičnega sistema skupaj z dodatnimi žicami na nekaterih območjih. Kot vidite, je izbira velika, možnosti postavitev je prav tako kar nekaj in če želite najbolj optimalno delovanje, vam toplo priporočamo najprej ogled strokovnjaka.

NERA robotske kosilnice je Husqvarna na slovenskem trgu predstavila na začetku leta 2023, sedaj pa jih s pospešeno hitrostjo le še nadgrajuje in snuje nove modele. Husqvarna je ena vodilnih na svetovni ravni, ko pride do robotskih kosilnic. To področje je sicer zadnja leta čedalje bolj zanimivo in skladno s tem je nastalo veliko različnih znamk robotskih kosilnic, pri katerih sami svetujemo previdnost. Husqvarna je v prednosti že zato, ker daje veliko na kvaliteto, poskrbi za izobraževanja in poprodajno reševanje možnih zapletov ter daje podporo serviserjem. Kot pooblaščeni prodajalec smo vam na voljo tudi vnaprej pri kakršnihkoli zapletih ali le za servisiranje.

Tu vam sicer puščamo povezavo na članek, kjer smo pisali o samostojnem nameščanju robotskih kosilnic: povezava do članka - priporočamo v branje, če želite sami opraviti montažo kosilnice.

Spremljajte nas na Facebooku in Instagramu za akcije in ostale informacije.

Prikaz spletne strani še ni prilagojen za mobilne naprave.
Prosimo odprite jo v napravi z večjim zaslonom.